Den Laethemschen Vriendenkring

Den Laethemschen Vriendenkring werd opgericht in 2006 en heeft als doel echte Latemnaren samen te brengen in een vriendenkring. Deze vereniging wil dorpsgenoten, er geboren of er wonende van vóór 1960, verenigen en door middel van anekdotes, portrettering van dorpsfiguren en het bijeenbrengen van oude foto’s, een soort “volksgeschiedenis” neerschrijven in een boek of –wat belangrijk is- heel wat herinneringen en oude vriendschappen oprakelen in een ontspannen, volkse sfeer.
Ook ‘jongere’ inwoners, die gehecht zijn aan hun dorp en wat te vertellen hebben over zaken die ze van hun ouders of grootouders hoorden en menen te kunnen bijdragen bij de werking van de vriendenkring, kunnen zich uiteraard aanmelden.

Meer info

http://www.l-v-k.be

Vergaderverslagen (tot 2015)

Hierna vinden jullie het archief van de vergaderverslagen van onze onvermoeibare secretaris Wilfried Vancampenhoudt, die geen letter laat verloren gaan en tijd nog moeite spaart om een overzichtelijk verslag na te laten. Het zijn echte pareltjes waarin jullie de sfeer van de bijeenkomsten kunnen opsnuiven…

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

Ontstaan

Lees meer over het ontstaan van Den Laethemschen Vriendenkring.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s